Yükleniyor...

Blog & Makaleler

Denizli Babadağlılar İşhanı Sizleri Bekliyor..
Denizli Babadağlılar İşhanı Sizleri Bekliyor.

Denizli Babadağlılar İşhanı Sizleri Bekliyor.

Denizli Babadağlılar İşhanı Sizleri Bekliyor. Bulabileceğiniz Tüm Tekstil Ürünleri Babadağlılar İş Hanında Sizleri Bekliyor

 
Babadağlılar işhanı Denizli'nin sembol mekanlarından biridir. Tekstilin kalbi Babadağlılar İşhanında atıyor dersek abartmış olmayız. Bu sembol mekanda her türlü tekstil ürünü kolaylıkla bulunabilir. Havlular, örtüler, nevresimler, pikeler... Akla gelebilecek herşey burada mevcut. Hem kaliteli hemde uygun fiyata Denizli'nin bağrından kopan tekstil ürünlerini burada bulabilirsiniz. Babadağlılarda alışveriş gerçekten çok keyifli. Yüzleri gülen, kaliteli hizmet sunan esnaflar, birbirinden güzel ve kaliteli ürünler, hoş bir mekan. Babadağlılarda alışveriş yaparken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor insan. Her taraf renk renk, cıvıl cıvıl.
 
Tekstil denilince Babadağlılar İşhanı akla gelen ilk yerlerden. Uzun yıllardır hizmet veren bu mekan, tekstille uğraşan herkesin gözdesi. Samsun'dan Trabzon'a Edirneden Ankara'ya... Bir çok esnafımız Babadağlılar'dan ürün alıyor.
 
Denizli'ye yolu düşenlerin mutlaka uğraması gereken bir mekan burası.
 
Denizli'yi hatırlatacak bir hatıra, havlu, bornoz, örtü... Kısacası her türlü tekstil eşyası, keyifli alışveriş ve hoş gezinti için Babadağlılar Çarşısını mutlaka ziyaret edin.